Autorijschool Wim Ummenthum - Wij maken je wegwijs !
10 en 15 daagse spoed opleidingWij bieden je de mogelijkheid om supersnel je rijbewijs te halen. Na het doen van een intake van 2 uur kunnen wij bij benadering aangeven hoeveel lessen voor jou ongeveer nodig zijn om je rijbewijs te kunnen halen.
Hou er wel rekening mee dat er bij het CBR een doorlooptijd van 5 tot 8 weken is om een examen te kunnen inplannen. Het is dus niet mogelijk om vanaf nu binnen 2 weken op examen te kunnen. Een en ander moet dus goed en tijdig gepland worden.  Je begint dan 2 of 3 weken voor je examen met je praktijklessen. Hou er rekening mee dat deze rijlessen zoveel mogelijk overdag plaatsvinden.


Het is zeer raadzaam om er voor te zorgen dat je VOOR dat je je praktijkexamen  in gaat plannen in het bezit bent van je theoriecertificaat. Indien je dat op het examen niet in je bezit hebt kan het examen niet doorgaan en zul je het examen opnieuw moeten aanvragen en opnieuw de kosten ervan moeten voldoen! Onderschat het theorie-examen niet en volg tijdig een goede theoriecursus om niet voor  'verrassingen' te komen staan!

Klik hier voor prijzen en inhoud van de spoedopleidingen.
Klik hier voor info over de theoriecursus.