Autorijschool Wim Ummenthum - Wij maken je wegwijs !
 
 
 
 
Autorijschool Wim Ummenthum bestaat al sinds 1982 en heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.
bovagDit uit zich onder meer in de bovengemiddelde geslaagdenpercentages in de ruim 35 jaar dat de rijschool actief is in Tegelen-Belfeld-Reuver en omgeving. Natuurlijk zijn wij ook lid van de BOVAG, hetgeen garant staat voor kwaliteit en zekerheid.

 
Om rijlessen te mogen volgen moet je minimaal 16,5 jaar zijn. Het theoriecertificaat hoef je dan nog niet in je bezit te hebben; dit heb je pas nodig op het moment dat je het praktijkexamen gaat aanvragen. Voor het theoriecertificaat mag je al met 16 jaar het theorieexamen afleggen.
  
 
Rijlessen duren 60 minuten en kosten € 46,00 per uur.(per 1 oktober  € 47 ) 
Het is ook mogelijk om lessen van 90 of 120 minuten te volgen; deze lessen hebben als voordeel dat er meer op de verder weg gelegen routes kan worden gereden en dat je nog eens kunt terugrijden naar een punt waar het nog niet zo goed ging. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere lessen per week te volgen.
 
Ook hebben wij rijles pakketten. Deze pakketten zijn inclusief  de ROSO veiligheidstraining, TTT en praktijkexamen bij het CBR.
 
De kosten voor een gewoon praktijkexamen bedragen € 235,00 , en de kosten voor een tussentijdse toets  €185,00
 
 
Rijopleidingen worden door ons via het principe ‘rijopleiding in stappen’ (RIS) gegeven door ervaren en volledig bevoegde instructeurs. De lessen zijn modulair opgebouwd, van gemakkelijk naar moeilijk, en van rustig  naar druk verkeer.
 
Wij zijn ook gecertificeerd Trainer  Coach 2toDrive en Faalangst Instructeur.
 
Ook is het mogelijk om je rijopleiding in spoedvorm te volgen. Dat wil zeggen in een periode van 2 tot 8 weken.
 
Om teleurstellingen te voorkomen, verzoeken wij je dringend om je eerste rijles of praktijktest tijdig af te spreken, bij voorkeur 3 à 4 weken van tevoren.
 
 
Wij wensen je veel succes met het behalen van je rijbewijs.