Autorijschool Wim Ummenthum - Wij maken je wegwijs !
 
VOLG DE THEORIE CURSUS  IN ÉÉN DAG GRATIS  !Cursisten die (in de toekomst) ook de praktijklessen bij onze rijschool komen volgen mogen aan deze cursus gratis deelnemen. Zij betalen alleen de examen- en reserveringskosten van het theorie-examen bij het CBR van € 41,50. Zij dienen wel een inlogcode aan te schaffen om thuis te kunnen leren en alle huiswerkopdrachten te kunnen maken. De kosten hiervan zijn € 37,50.  Verder is dan geen lesmateriaal meer nodig.


Vanzelfsprekend mogen ook cursisten die niet bij onze rijschool de praktijklessen komen volgen bij ons aan deze theoriecursus deelnemen. Zij betalen dan de normale prijs van € 160,= all in.


De 'theoriecursus in een dag' geven wij in ons theoriecentrum077  waar wij ook de lessen voor cursisten van andere rijscholen verzorgen. De les is meestal op zaterdag van 9.00 uur tot 15.00 uur en de tweede donderdag daarna is oefenen van 9.00 uur tot 11.00 uur waarna aansluitend vanaf 13.00 uur het examen bij het CBR is.
De lesdag en oefenmorgen van theoriecentrum077 is bij Hotel Wilhelmina in Venlo (t.o. NS station)

Wil je liever de cursus in 4 avonden volgen dan kan dat ook.

Wij leren je geen trucjes om te kunnen slagen voor het examen. Wel geven wij je tijdens deze cursus duidelijke uitleg over alle verkeersregels. Wij hebben een unieke methode ontwikkeld. In de week voordat de cursus begint krijg je van ons al dagelijks apps met huiswerk om je voor te bereiden op de lesdag . Ook in de periode tussen de cursus op zaterdag en het examen zal je dagelijks  apps ontvangen met  opdrachten en huiswerk.  Op deze manier heb je een optimale voorbereiding voor je theorie-examen. Doordat je dan ook de regels begrijpt en kunt toepassen in de praktijk zal je waarschijnlijk enkele praktijklessen minder nodig hebben!


Zaterdag 2 februari met oefenmorgen en examen op donderdag 14 februari

Zaterdag  16 maart  met oefenmorgen en examen op donderdag 28 maart


Zaterdag   6 april met oefenmorgen en examen op donderdag 18 april


Vanzelfsprekend mogen ook cursisten die niet bij onze rijschool de praktijklessen komen volgen bij ons aan deze theoriecursus deelnemen. Zij betalen dan de normale prijs van € 160,= all in.

Theorie-examen mag je al afleggen vanaf je 16e jaar.
Het theoriecertificaat is anderhalf jaar geldig.
Door het volgen van een goede theoriecursus zul je waarschijnlijk minder praktijklessen nodig hebben!! 

Het theorie-examen bestaat uit 2 delen: 25 vragen over gevaarherkenning en 40 vragen over regelkennis en verkeersinzicht.  Om te slagen voor het examen moet je voor beide onderdelen een voldoende halen (de slaagnorm voor deel 1 is 13 goed hebben en voor deel 2 is dat 35 goed hebben). Nadat je bent geslaagd voor het examen ontvang je een theoriecertificaat dat anderhalf jaar geldig is.