Autorijschool Wim Ummenthum - Wij maken je wegwijs !
 
VOLG DE THEORIE CURSUS  IN ÉÉN DAG GRATIS  !Cursisten die (in de toekomst) ook de praktijklessen bij onze rijschool komen volgen mogen aan deze cursus gratis deelnemen. Zij betalen alleen de examen- en reserveringskosten van het theorie-examen bij het CBR van € 43,00. Zij dienen wel een inlogcode aan te schaffen om thuis te kunnen leren en alle huiswerkopdrachten te kunnen maken. De kosten hiervan zijn € 37,50.  Verder is dan geen lesmateriaal meer nodig.


Vanzelfsprekend mogen ook cursisten die niet bij onze rijschool de praktijklessen komen volgen bij ons aan deze theoriecursus deelnemen. Zij betalen dan de normale prijs van € 160,= all in.


De 'theoriecursus in een dag' geven wij in ons theoriecentrum077  waar wij ook de lessen voor cursisten van andere rijscholen verzorgen. De les is meestal op zaterdag van 9.00 uur tot 15.00 uur en de tweede donderdag daarna is oefenen van 9.00 uur tot 11.00 uur waarna aansluitend vanaf 13.00 uur het examen bij het CBR is.
De lesdag en oefenmorgen van theoriecentrum077 is bij Hotel Wilhelmina in Venlo (t.o. NS station)Zaterdag 2 februari met oefenmorgen en examen op donderdag 14 februari
Zaterdag  16 maart  met oefenmorgen en examen op donderdag 28 maart

Zaterdag   6 april met oefenmorgen en examen op donderdag 18 april

Woensdag 1 mei (meivakantie) en oefenmorgen en examen op donderdag 9 mei