Autorijschool Wim Ummenthum - Wij maken je wegwijs !

GRATIS THEORIECURSUS!


Cursisten die (in de toekomst) ook de praktijklessen bij onze rijschool komen volgen mogen aan deze cursus gratis deelnemen. Zij betalen alleen de examen- en reserveringskosten van het theorie-examen bij het CBR van € 41,50. Zij dienen wel een inlogcode aan te schaffen om thuis te kunnen leren en alle huiswerkopdrachten te kunnen maken. De kosten hiervan zijn € 37,50.  Verder is dan geen lesmateriaal meer nodig.


Vanzelfsprekend mogen ook cursisten die niet bij onze rijschool de praktijklessen komen volgen bij ons aan deze theoriecursus deelnemen. Zij betalen dan de normale prijs van € 160,= all in.

Wij geven regelmatig theorie cursussen volgens een door ons ontwikkeld uniek concept. De cursus bestaat uit vier opeenvolgende dinsdagavonden van 19.00 uur tot 21.00 uur. Deze lessen zijn  in gemeenschapshuis de Hamar in Belfeld.  Een week voordat de eerste les is krijg je al apps ter voorbereiding op de eerste les. Gedurende de cursus krijg je ook regelmatig apps met opdrachten en huiswerk.
Op deze manier heb je een optimale voorbereiding voor je theorie examen. Doordat je dan ook de regels begrijpt en kunt toepassen in de praktijk zal je waarschijnlijk ook enkele praktijklessen minder nodig hebben!


Er start een cursus  op:

Dinsdag  15 januari 2019


Vanzelfsprekend mogen ook cursisten die niet bij onze rijschool de praktijklessen komen volgen bij ons deze theoriecursus volgen. Zij betalen dan de normale prijs van € 160,= all in.

Theorie-examen mag je al afleggen vanaf je 16e jaar.
Het theoriecertificaat is anderhalf jaar geldig.
Door het volgen van een goede theoriecursus zul je waarschijnlijk minder praktijklessen nodig hebben!! 

Het theorie-examen bestaat uit 2 delen: 25 vragen over gevaarherkenning en 40 vragen over regelkennis en verkeersinzicht.  Om te slagen voor het examen moet je voor beide onderdelen een voldoende halen (de slaagnorm voor deel 1 is 13 goed hebben en voor deel 2 is dat 35 goed hebben). Nadat je bent geslaagd voor het examen ontvang je een theoriecertificaat dat anderhalf jaar geldig is.