Autorijschool Wim Ummenthum - Wij maken je wegwijs !

GRATIS THEORIECURSUS!


Cursisten die (in de toekomst) ook de praktijklessen bij onze rijschool komen volgen mogen aan deze cursus gratis deelnemen. Zij betalen alleen de examen- en reserveringskosten van het theorie-examen bij het CBR van € 43,00 Zij dienen wel een inlogcode aan te schaffen om thuis te kunnen leren en alle huiswerkopdrachten te kunnen maken. De kosten hiervan zijn € 37,50.  Verder is dan geen lesmateriaal meer nodig.


Vanzelfsprekend mogen ook cursisten die niet bij onze rijschool de praktijklessen komen volgen bij ons aan deze theoriecursus deelnemen. Zij betalen dan de normale prijs van € 160,= all in.

Wij geven regelmatig theorie cursussen volgens een door ons ontwikkeld uniek concept. De cursus bestaat uit vier opeenvolgende dinsdagavonden van 19.00 uur tot 21.00 uur. Deze lessen zijn  in gemeenschapshuis de Hamar in Belfeld. 

Er start een cursus  :

Medio april / mei


Vanzelfsprekend mogen ook cursisten die niet bij onze rijschool de praktijklessen komen volgen bij ons deze theoriecursus volgen. Zij betalen dan de normale prijs van € 160,= all in.