Autorijschool Wim Ummenthum - Wij maken je wegwijs !

Welkom op onze website
 

 
 
Het rijbewijs haal je tegenwoordig  niet zomaar even.
Om voor het huidige examen te kunnen slagen heb je een goede voorbereiding nodig,zowel theoretisch als praktisch.
 
Het examen bestaat voor het grootste gedeelte uit inzicht, gevaarherkenning en zelfstandig kunnen rijden, al dan niet met behulp van navigatie apparatuur of het rijden naar oriëntatiepunten.
Natuurlijk is het dan belangrijk dat je voor een professionele rijschool kiest.

De laatste jaren schieten nieuw rijscholen als paddenstoelen uit de grond. Met lage prijzen en de meest fantastische aanbiedingen voor de praktijkopleiding proberen zij klanten te lokken. Helaas zijn veel van deze klanten de afgelopen jaren  veel duurder dan ze gedacht hadden uitgeweest. Het is in het verleden al vaak gebeurd dat mensen bij een goedkope rijschool gingen lessen en vooraf een heel pakket moesten kopen; na enkele lessen was de rijschool ineens verdwenen of failliet! Weg geld!  Wij adviseren je dan ook om  NOOIT grote bedragen contant vooruit te betalen aan deze rijscholen.  Vraag ook altijd hoelang een rijles duurt !! Vaak lijken de lessen goedkoper maar zijn het maar lessen van 45 of 50 minuten.!!   
Vaak wordt ook nog eens een financiering afgesloten voor een pakket rijlessen tegen woekerrente. In het pakket zitten vaak veel te weinig lessen om te kunnen slagen. Gevolg is dus: zakken voor het examen en dan nog jaren vastzitten aan betaling voor iets wat je nooit hebt gekregen…..

Er zijn ook rijscholen die proberen klanten te ‘lokken’ wanneer je ze voor informatie belt. Op de vraag hoeveel lessen er nodig zijn zeggen zij vaak: “als je het goed doet 20 of 25 lessen…” Slechts super goede en snelle leerlingen halen in dat aantal lessen het rijbewijs. Volgens onderzoeken in het verleden door CBR, FIOD en Belastingdienst zijn gemiddeld  rond de 40 à 45 lessen nodig om het rijbewijs  te halen.

Een rijschool die voor moderne lesauto's zorgt, investeert in opleidingen en bijscholingen voor de instructeurs  en mogelijkheden biedt om met  modern materiaal de theorielessen te volgen, kan onmogelijk voor een prijs werken die ver onder het gemiddelde ligt. Tenzij de rijschool graag gratis wil werken..... of niet geheel volgens de regels werkt...
 
Aan jou dus de keuze… een betrouwbare,  bekende rijschool of  je in het diepe gooien en afwachten wanneer en hoe het mis gaat….
 
 
Op 19 februari 2014 werd het door mij ontwikkelde project 'alcohol, drugs, medicijnen en verkeer een levengevaarlijke combinatie'  als winnaar gekozen door het ROVL in het kader van de uitgeschreven prijsvraag naar aanleiding van het jaar van de jonge bestuurder.


Kijk voor nadere info hierover op www.verkeerslesopschool.nl


Op 19 februar014 werd dit project als winnaar gekozen door het ROVL in het  

 
 
Telefoon  077 475 2599
 
Mobiel 06  558  444 99